Resultater OM individuelt 2021

Årets individuelle Oslomesterskap for barn og ungdom ble avviklet helgen 23.-24. oktober på Grefsen skole. Som vanlig var det 8 klasser, en for hver av sjakkbrettets linjer. Klasse A-E spilte lørdagen og F-H spilte søndagen. Alle fikk selvfølgelig velfortjent pokal på premieutdelingen.

Totalt deltok 98 spillere, jevnt fordelt på de to dagene. Stor takk til Vålerenga USK som skaffet fine lokaler på Grefsen skole; det var første gang på veldig mange år OM individuelt ble arrangert et annet sted enn på Korsvoll skole.

Disse kan det neste året smykke seg med tittelen regjerende Oslomester, og for all fremtid si at man har vært Oslomester i sjakk:

Klasse A: Gaute Bergan, 1911U 3/6 p.

Klasse B: Eivind Grunt Kreken, Nordstrand SKU 5/6 p.

Klasse C: Pantham (Tonnaaw) Kaewpitakkun, Dragulf Oslo USK 5/6 p.

Klasse D: Isak Vinh Brattgjerd, OSSU 7/7 p. (3. gang på rad!)

Klasse E: Håvard Haug, OSSU 7/7 p. (3. gang på rad!)

Klasse F: Henrik Nome, Nordstrand SKU 20/21 p.

Klasse G: Lauritz Nissen Hellerud, 1911U 21/21 p.

Klasse H: Espen Siben Yang, Dragulf Oslo USK 21/21 p.

I det forrige Oslomesterskapet, for to år siden, tok OSSU og NSKU alle titlene. Denne gangen tok fire lokallag to titler hver. Dragulf Oslo USK tok sine første titler, og var lokallaget med nest flest deltagere (21).

Vi takker alle helgens deltagere og foreldre for deltagelsen og svært god oppførsel, gratulerer mestrene, og gleder oss over den høye kvaliteten på turneringen.

Resultatlistene finner du her.

Statistikk: Antall deltagere pr. lokallag her og antall deltagere pr. år 1998-2021 her.

De beste i hver klasse i OM som deltar i NM for barn og ungdom i Bergen 12.-14. november, mottar støtte fra OSU via sitt lokallag. For informasjon om NM se her eller sjakkfest.no. Kontakt klubben din dersom du har spørsmål angående NM.

For alle barn som liker sjakk, anbefaler vi å spille BGP-turneringer. Den neste søndag 7. november på NTG på Bekkestua. Oversikt over kommende turneringer finner du i USFs terminliste

Hvis du lurer på når VM-matchen (Magnus Carlsen mot «Nepo», begge født i 1990), er svaret 26. november. De neste tre ukene spiller de 14 partier.